ELEINE – officiella videon för “War das alles”

Svenska ELEINE sätter just nu scenerna i brand som supportband för den pågående MOONSPELL Nordamerika-turnén. Bandet har nu släppt musikvideon till en av de mest speciella låtarna från det kommande albumet “We Shall Remain”, som släpps den 14 juli 2023 via Atomic Fire Records. ‘War Das Alles’ (tyska för ‘Var det här allt?’) skrevs under en av de mörkaste timmarna. Denna tyska dikt av frontfiguren Madeleine Liljestam är ett av de mest rörande och intima ögonblicken på albumet.

Annons 

 

ELEINE kommenterar:
“Allt började med en dikt på engelska som var mer vettig på tyska och så kom “War Das Alles” till liv. Mitt i mörkret kanske du ifrågasätter dig själv – var det här allt? Det är en naturlig fråga när du går igenom något som är för tungt för dina axlar. Innan det blir bättre blir det tyngre ett tag. Oavsett om det är depression, en svår uppgift på jobbet eller ett förhållande… det brukar bli tyngre precis innan man når målet.

Med den här singeln vill vi lyfta fram att dessa tankar och känslor ibland kommer in i ditt liv men att det inte betyder att det är slutet. Det är en del av något bättre som kommer. Balans i livet.

Känn att du är accepterad som du är med den här låten, att du inte är ensam. Omfamna den mycket speciella känslan och atmosfären som denna refräng ger – och imorgon kan det kännas lite ljusare, med hela ELEINE-legionerna som stödjer dig”.

Låtlista – “We Shall Remain“:

  1. Never Forget
  2. Stand By The Flame
  3. We Are Legion
  4. Promise Of Apocalypse
  5. Blood In Their Eyes
  6. Vemod
  7. Through The Mist
  8. Suffering
  9. War Das Alles
  10. We Shall Remain

Medlemmar:
Madeleine Liljestam | vocals
Rikard Ekberg | guitars, vocals
Filip Stålberg | bass
Jesper Sunnhagen | drums

Relaterade artiklar