Man Machine Industry har släppt musikvideo till låten ‘Where Angels Die’ från “Eschaton II. Judgment Day”.

“Where Angels Die” är den första singeln/musikvideon från albumet som är det andra i ESCHATON-trilogin av Man Machine Industry. Om du gillar snabba och thrashiga grejer så har du det här! Det här är förmodligen en av de mest intensiva låtarna någonsin av Man Machine Industry. Den är snabb, energisk, aggressiv och kraftfull.

Annons 

 

J. Bergman om spåret: “Riffet kom till mig medan jag jammade i studion och jag tyckte det hade den där gamla Sepultura-vibben i sig. Det var också därför jag i låtens snabbare verser spelade trummor med Igor Cavalera inspirerade beats. En liten hyllning, om du så vill”

Detta är den första av tre singlar och det är också den första låten på albumet efter introduktionen. Texterna är en reflektion av vad som händer i världen just nu såväl som historiskt och de är skrivna utifrån en utomståendes perspektiv. Någon utanför denna värld. En Gud, en utomjording eller någon intelligent varelse som tittar på oss när vi förstör oss själva och vårt hem, bit för bit, bara för att behålla en illusion av makt och en framtid som verkar allt längre utom grepphåll för varje krig vi producerar på jorden. Mänskligheten försöker styra sitt öde men i samma slag förstör de det.

”Eschaton II. Judgment Day” har producerats, mixats och spelats in av J. BergmanStudio Killing Machine med mastering av Erik MårtenssonMass Destruction Production. Alla instrument framförda av J. Bergman.
Cover art: Anders Plassgård.
Layout: J. Bergman             
	

Relaterade artiklar