Ny singel och musikvideo: Velvet Insane – “Damage Control”

Velvet Insane är tillbaka med sitt tredje album “High Heeled Monster”, uppföljaren till kritikerrosade ”Rock N Roll Glitter Suit”. Albumet innehåller elva spår i äkta Glamrock-anda med refränger som lätt biter sig fast. Nu kan ni kolla in nya videon till senaste singeln “Damage Control”.

Annons 

 

Sveriges hetaste Glam Rock-band Velvet Insane är tillbaka med sitt tredje album “High Heeled Monster“. Första singeln ”Damage Control”, som är skriven av Sulo Karlsson från Diamond Dogs, är en pop/rock-pärla som innehåller allt du behöver från en Glam Rock-dänga.

Jesper Lindgren kommenterar:
”Det är en låt som kändes speciell från första ackordet. Det är tre minuter och 22 sekunder av stora refränger, högljudda gitarrer och mycket mycket soul. Den ger dig en fingervisning om hur albumet låter”.

Albumet består av elva Glam Rock-hymner med refränger som kommer att eka i din hjärna för alltid, kraftfulla ballader som kommer att ge dig rysningar och högenergisk rock ‘n’ roll som får dig att stampa med fötterna och sjunga med!

Så ta på dig platåskorna och dansa loss!

Velvet Insane – Damage Control – ute nu på Wild Kingdom / Sound Pollution.

Velvet Insane – High Heeled Monster – release 20230825

Relaterade artiklar