SCORPIONS-tävlingen är nu avslutad och vinnaren är…

Scorpions - Bandbild - 2023 (Photo: Marc Theis)
Scorpions - Bandbild - 2023 (Photo: Marc Theis)

Onsdagen den 14 juni kommer Scorpions till Stockholm för en stor konsert på Avicii Arena. Det kommer bli en riktigt grym kväll fylld av rockallsång! Med sig som support har de även Thundermother. Vi har via FKP Scorpio haft en tävling där en vinnare tar hem två biljetter. Nu är tävlingen avslutad och vinnaren utsedd.

Onsdagen den 14 juni kan du höra ”Rock You Like A Hurricane” och alla de andra odödliga klassikerna live när Scorpions kommer till Avicii Arena i Stockholm med svenska rockfavoriterna Thundermother som support. Det är idag 39 år sen Scorpions släppte ”Love At First Sting” och precis som ett riktigt fint vin har skivan åldrats med en enorm värdighet. ”Wind Of Change”, ”Still Loving You”, ”Send Me An Angel” & ”No One Like You”, behöver vi säga mer? Det här kommer att bli en av sommarens höjdpunkter!

VINNAREN ÄR:

Stina Helmersson, Falun

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

Relaterade artiklar