TÄVLINGSDAX: METALLICA – tävla om konsertbiljetter till Göteborg 18 juni

Helgen 16 och 18 juni är det dags för Metallica och M72-turnén att göra ett dubbelstopp i Göteborg. Det kommer bli en rejäl fullspäckad helg med mycket olika aktiviteter runt om i Göteborg och Ullevi. Vi har nu tillsammans med LiveNation fått möjligheten att tävla ut ETT biljettpaket där vinnaren tar hem två biljetter till söndagens gig den 18 juni.

Det har väl inte undgått någon att Metallica både släppt sitt nya album 72 Seasons och att de är ute på en världsturné, M72, som kommer hålla på tills åtminstone hösten 2024. Om några veckor är det alltså dags för turnén att landa här i Sverige och Ullevi i Göteborg. Den 16 och 18 juni kommer de inta Ullevi två kvällar med helt två olika setlists.

Den 16 & 18 juni ger Metallica två unika konserter på Ullevi, och nu kan vi äntligen avslöja resterande event som kommer äga rum i Göteborg under hela helgen. Det blir en rockhelg i fullskalig festivalanda med bland annat Metallica Film Fest på Bergakungen, konserter utanför Ullevi, coverband och quiz på Pustervik! ⁠

Under Metallicas världsturné “M72” kommer vi att se bandet spela två kvällar i varje stad de besöker. Genom en så kallad No Repeat Weekend kommer de två kvällarna vara helt olika varandra – med två helt separata låtlistor och förband. Det blir en helg i fullskalig festivalanda tillsammans med Metallica. I Sverige öppnar Volbeat och Mammoth WVH första kvällen, andra kvällen öppnar Five Finger Death Punch och Ice Nine Kills.

Vi har nu fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljetter där en vinnare kommer få ta med sig en vän. Bättre kan det ju inte bli, eller hur?

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas måndagen den 5 juni 2023 klockan 12.00, vinnaren kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar