TÄVLINGSDAX: SCORPIONS – tävla om konsertbiljetter till Stockholm

Scorpions - Bandbild - 2023 (Photo: Marc Theis)
Scorpions - Bandbild - 2023 (Photo: Marc Theis)

Onsdagen den 14 juni kommer Scorpions till Stockholm för en stor konsert på Avicii Arena. Det kommer bli en riktigt grym kväll fylld av rockallsång! Med sig som support har de även Thundermother. Vi har nu via FKP Scorpio fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljettespaket till konserten i Stockholm. Mer info nedan.

Onsdagen den 14 juni kan du höra ”Rock You Like A Hurricane” och alla de andra odödliga klassikerna live när Scorpions kommer till Avicii Arena i Stockholm med svenska rockfavoriterna Thundermother som support. Det är idag 39 år sen Scorpions släppte ”Love At First Sting” och precis som ett riktigt fint vin har skivan åldrats med en enorm värdighet. ”Wind Of Change”, ”Still Loving You”, ”Send Me An Angel” & ”No One Like You”, behöver vi säga mer? Det här kommer att bli en av sommarens höjdpunkter!

SCORPIONS

Med över 100 miljoner sålda skivor har Scorpions blivit Tysklands, eller snarare Kontinentaleuropas mest framgångsrika rockband. Förutom oräkneliga priser och flertal hits på topplistorna har de ändlösa turnéerna gjort Scorpions till ett av världens mest drivna rockband. Idag består gruppen av Pawel Maciwoda-Bas, Rudolf Schenker-Gitarr, Matthias Jabs-Gitarr, Klaus Meine-Sång och slutligen Sveriges egna Mikkey Dee på trummor.

Vi har nu fått möjligheten att tävla ut ett par konsertbiljetter där en vinnare kommer få ta med sig en vän. Bättre kan det ju inte bli, eller hur?

ALL INFO OM EVENTET FINNER DU här.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågan och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas fredagen den 19 maj 2023 klockan 12.00, vinnaren kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar