Geoff Tate firar 35-årsjubileet av “Operation: Mindcrime” och kommer till Sverige för tre spelningar

Den multi-platina säljande, Grammy-nominerade singer/songwritern Geoff Tate kommer i samband med 35-årsfirandet av ‘Operation: Mindcrime’ att göra tre intima shower med sitt band i Sverige: Sundsvall torsdag den 23 november, Gävle fredag 24 november och Malmö söndag 26 november.

Annons 

 

Geoff Tate anses vara en av de skickligaste sångarna inom rockgenren och han och hans band har influerat hundratals andra populära artister. Genom kombinationen av socialt medvetande och sakkunnigt utformade texter med högenergisk melodiskt komplex musik, har Geoff och hans band blivit internationellt erkända som den “tänkande mannens rockband”.

Queensrÿche har blivit nominerad till en Grammis fyra gånger och deras musik har varit med i tre långfilmer. Sedan starten har bandet sålt över 25 miljoner album över hela världen och uppträtt i över 46 länder. Bandet är världskända för sitt innovativa, trendsättande sound och Geoff Tate fortsätter att njuta av otroliga framgångar och uppträder inför slutsåld publik över hela världen.

Köp biljetter här!

Relaterade artiklar