LOLLAPOLOOZA Sthlm 2023 – Nu kör vi

För tredje gången är det dags för Lollapalooza Sthlm, som hålls på Gärdet i Stockholm. Med en fullspäckat schema precis som vanligt, skillnaden är att det är lite tunnare med rockakter under årets upplaga. Men det kommer garanterat bli en riktigt härlig helg och det ser ut att blir rekordvarmt under dagarna tre.

Upplagorna 2019 och 2022 innehöll varsin riktigt stor rockakt som Foo Fighters och Pearl Jam. I år är det bara en stor akt i form av Mumfords & Sons. Det kan kännas lite som ett mellanår när det kommer till Rock. Men vi har ändå lyckats plocka fram runt 8 akter totalt som vi ska försöka kolla på lite närmare.

De band vi pratar om är dessa akter:

Torsdag
Sticky Fingers – Park Stage – 17.15
Mando Diao – Park Stage – 21.15

Fredag
Inhaler – Park Stage – 17.30
Marcus Mumford – Park Stage – 21.30
Deportees – Park Stage – 22.45

Lördag
The 1975 – Tower Stage – 20.15
Mumfords & Sons – Tower Stage – 22.30

I övrigt så kommer vi så klart njuta av festivalen i stort och det finns ju en hel del annat att kolla in också.

NU KÖR VI!

Biljetter köper du här: https://lollastockholm.com/tickets/.

Du kan följa vår bevakning här.

Relaterade artiklar