Time To Rock – festivalen som vill bli bäst utan att vara störst

Det finns många sätt att kategorisera sig som festival, men att gå all-in och försöka bli den bästa festivalen rent upplevelsemässigt låter som en idé alla festivaler borde ha som målsättning. Time To Rock metod för att uppnå det handlar om flera detaljer. Inte bli för stora, utan satsa på att upplevelsen ska stå högst upp på agendan, med allt vad det innebär. Om drygt en vecka är det dags att öppna portarna till 2023 års upplaga med band som Michael Schenker Group (MSG), Saxon, D-A-D, Blind Guardian, Alestorm och The Hooters för att nämna några.

Annons 

 

Den 7 juli öppnas portarna till Skånes största rockfestival, TIME TO ROCK, med en förfest för att sedan rulla vidare under ytterligare tre dagar.

Time To Rock Festival, som är belägen vid stranden till den vackra Helge Å i Knislinge 2 mil norr om Kristianstad har funnits sedan 2006 men det är först på senare år som vi börjat satsa lite extra på fler och större band.

I år gör vi också en satsning med en tredje scen, Rocknytt Stage, där vi enbart bokar svenska band. Sverige har så otroligt många bra rockband och ska premieras.

Om man tittar på årets line-up så kan man konstatera att det finns massor med rockhistoria och tillsammans har banden sålt miljontals och åter miljontals album genom åren. Ett lillasyskon till Sweden Rock finns det folk som säger och det är ju inte den sämsta festivalen att jämföras med precis. Men vi vill inte bli för stora. Men vi vill gärna bli bäst. För oss är det viktigt att besökaren ska ha gott om plats och slippa långa köer. Vi vill också att det ska vara schyssta priser och framförallt ska vi fortsätta att värna om den gemytliga stämningen som kännetecknat vår festival genom åren.

Några av banden som kommer spela är:
Michael Schenker Group (MSG), Saxon, D-A-D, Blind Guardian, Alestorm, The Hooters, Toy Dolls, Treat, The Quill, Prins Svart, Smash Into Pieces, Ström, Knogjärn, The Cruel Intentions, Brohers Of Metal mfl

All info om festivalen finner du på www.timetorock.se och Facebook.

Relaterade artiklar