Matt Sorum-tävlingen är avslutad och vinnarna är…

Matt Sorum är en amerikansk musiker som spelade in tre skivor med det legendariska bandet Guns N’Roses, bland annat albumen Use Your Illusion I & II. Han har också spelat i grupper som Velvet Revolver, Hollywood Vampires och Kings of Chaos. Den 10 juni spelade han med Billy Gibbons på Sweden Rock Festival i Sölvesborg och samtidigt släpps biografin Mitt liv med Guns N’Roses, Velvet Revolver och The Cult. Vi har nu tillsammans med förlaget Harper Collins fått möjligheten att tävla ut FEM exemplar av boken.

OM BOKEN:

I den här rockbiografin berättar den legendariske trummisen Matt Sorum öppenhjärtigt om sitt häpnadsväckande liv. Sorum, som sålt över 10 miljoner skivor, delar med sig av sin barndom med en våldsam pappa, sina tonår som präglades av marijuana och som sedan kom att övergå till regelrätt knarksmuggling över landsgränser. Skottlossningar och mord tillhörde vardagen och hade kunnat bli hans fall om inte intresset för musik varit så starkt.

Under sent 80-tal blev han trummis i Guns N’ Roses och en period av berömmelse, pengar, makt och fester följde, samtidigt som hans drog- och alkoholmissbruk eskalerade. Sorum berättar för första gången om allt det som Slash och Duff utelämnat i sina biografier, och om hur det var arbeta med Axl Rose och vad som egentligen hände under Guns N’ Roses vilda turnéer. En brutalt ärlig och uppriktig skildring av hur det är att leva i rampljuset, att uppfylla sina drömmar men också om alla baksidor som kommer med framgången.

”Ett porträtt av en legendariskt stenhård trummis och en glimt av hans störda men färgsprakande inre mörker. Jag vill läsa om den igen och igen.” Jonas Åkerlund

OM FÖRFATTAREN

Matt Sorum (f. 1960) är en amerikansk musiker som spelade in tre skivor med legendariska bandet Guns N’ Roses. Han har också varit medlem i grupper som Velvet Revolver, Hollywood Vampires och Kings of Chaos och idag är han aktiv med sitt band Deadland Ritual. Leif Eriksson och Martin Svensson är båda välkända författare och har tillsammans skrivit en rad bästsäljande populärkulturbiografier

VINNARNA I TÄVLINGEN ÄR:

Rasmus Harnesk Wiklund – Västerås
Mikaela Olsson – Bunkeflostrand
Kim Engstrand – Skänninge
Camilla Sandmark – Gävle
Lennart Larsson – Dals Långed

STORT GRATTIS FRÅN HELA REDAKTIONEN

Relaterade artiklar