Satan Takes A Holiday har släppt en remix av “Follow Me To The Desert” med Kleerup

Satan Takes A Holiday följer upp sitt album “Satanism” och första delen av deras sommarturné med att släppa en Kleerup-remix av “Follow Me To The Desert”. Remixen släpptes 30 juni via Despotz Records. Denna gång gav sig Satan Takes A Holiday in i den vördade Studio Ingrid med Johan Gustafson (The Hives, Randy) och mångåriga samarbetspartner Alexander Idfalk för att återuppliva lågorna bakom sin mix av rock’n’roll och 60-talsgarage med sin kärlek till mörk samtida pop.

“All Nighter” och “Feel My Love” dyker båda upp på albumet “Satanism” – uppföljaren till 2019:s “A New Sensation“-album och 2017:s album “Aliens“, som båda såg bandet ta stora kliv framåt och även satte synch-placeringar med singlarna “Set Me On Fire” (känd från Netflix-serien Lucifer) och “The Beat” (på Fox-serien Gotham). Släppen av dessa album fick Spotify-stöd i form av spellisteplaceringar på All New Rock, New Noise, Rock Rotation, The Rock List, Most Wanted Rock och New Music Friday.

“Satanism” är bandets mest uppenbara och gripande album hittills, som behandlar ämnen som sorg, sömnlösa nätter, föräldraskap, våldsamma konfrontationer och slutliga uppgörelser samtidigt som de bjuder in dig till dans, upplopp och att reflektera. Det är helt enkelt, Satan Takes a Holiday destillerad till sin renaste form, vilket gör det till ett jäkla soundtrack. På det nya albumet får artister som Emmon, (Patrik) Von ArfveAndreas Hourdakis och David Park hoppa ombord och hänga med Satan Takes A Holiday på denna galna nya resa.

Satan Takes A Holiday har legat på hög rotation på både Pirate Rock och Bandit Rock med singeln ‘Feel My Love’ senaste månaderna, och även senaste singeln ‘All Nighter’ feat. Emmon har gått bra på radio runtom i landet. Tidigare i karriären har bandet uppmärksammats av bl.a radiostationer som BBC 6 Music av självaste Iggy Pop och flertalet adderingar på P3, omskrivits av press såsom Classic Rock/Louder SoundGhost Cult MagazineRock Hard etc. Som ett av Sveriges bästa liveband har dem turnérat landet runt flera varv och även delat scén med legender såsom Kiss, the SonicsMustaschJuliette LewisBackyard Babies och Imperial State Electric 

Relaterade artiklar