Scumbag Millionaire: ‘You Gimme Nothin’ – ny singel/musikvideo ute nu

Igår släppte göteborgsbandet Scumbag Millionaire nya singeln You Gimme Nothin’ med tillhörande musikvideo. Det är andra singeln från deras tredje fullängdare som kommer att släppas senare under året. Skivan spelades in i Truckfighters Studio Bombshelter i Örebro för ett år sedan.

Annons 

 

”Det var en skitrolig inspelning. Vi bodde i studion i nio dagar så vi kunde jobba med plattan dygnet runt. Mot slutet skickade vår producent Hannes iväg oss till badhuset, det började nog helt enkelt lukta för illa i studion” säger Adde, trummis i bandet.

You Gimme Nothin’ var den sista låten att bli klar från kommande plattan och den blev klar sista natten.

Kolla även in musikvideon till låten ‘All Time Low’, första singelsläppet inför nya albumet.

MEDLEMMAR

Max A. – sång och gitarr
Max L. – gitarr
Dennis – bas
Fisse – piano
Adde – trummor

Facebook Scumbag Millionaire

Instagram Scumbag Millionaire

Relaterade artiklar