Max & Iggor Cavalera ut på turné – ett stopp i Sverige!

Max & Iggor Cavalera’s MORBID DEVASTATION TOUR kommer till Sverige och de intar scenen på Debaser Strand i Stockholm den 22 november. Bröderna Max och Iggor Cavalera, brasilianska musikpionjärer, grundade det inflytelserika metalbandet Sepultura på 1980-talet men även Cavalera Conspiracy år 2007. Deras unika rytmiska stil och kreativitet har präglat metalvärlden och inspirerat både fans och andra band. Missa inte chansen att se Max & Iggor Cavalera live!

Annons 

 

Max Cavalera är en mångsidig musiker och sångare som medgrundade Sepultura 1984. Hans unika growlvocals och gitarrspel definierade Sepulturas sound och ledde till ikoniska album som “Beneath the Remains,” “Arise,” och “Chaos A.D.” Efter att ha lämnat bandet startade han Soulfly, där han fusionerade metal med influenser från världsmusik, hiphop och elektronisk musik. Max har även använt sin musik och sina texter för att kämpa för rättvisa och mänskliga rättigheter. Han har fortsatt sitt musikaliska arv genom band som Killer Be Killed och Cavalera Conspiracy. Det sistnämnda bandet grundade han tillsammans med sin bror Iggor 2007.

Iggor Cavalera är en framstående trummis, erkänd för sin karaktäristiska rytmiska stil. Tillsammans med sin bror Max Cavalera var han med och grundade bandet Sepultura. Hans infusion av brasilianska rytmer och världsmusikinfluenser blev själva kärnan i Sepulturas unika sound. Efter tiden med Sepultura har Iggor fortsatt att förvalta sin musikaliska begåvning genom olika projekt som Cavalera Conspiracy och andra samarbeten, där hans trumtalanger fortsätter att stråla starkt.

Det är med stor spänning och förväntan som vi meddelar att bröderna Max & Iggor Cavalera kommer till Sverige på sin MORBID DEVASTATION TOUR för en spelning på Debaser Strand i Stockholm den 22 november. Denna turné är inte bara en chans för metalfans att uppleva deras musik live, utan också en hyllning till bröderna Cavaleras enastående påverkan på musikvärlden.

Datum 2023
22 november – Debaser Strand, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 18 augusti 11:00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar