‘Metallica: M72 World Tour livestream från Texas’ på biodukar i Sverige 19 och 21 augusti

Missade du Metallica på Ullevi eller är du sugen på att återuppleva deras 2 nätters “No-repeate” spelningar igen? Nu har du chansen att uppleva Metallica live från Arlington, Texas på bioduken! En direktsändning av båda nätterna kommer på bio över hela världen den 19 och 21 augusti.

Bandet kommer att spela två kvällar med två helt olika setlists med låtar från gruppens över 40-åriga karriär, allt från 1983 års debut Kill ‘Em All till 2023:s nya release 72 Seasons. Ingen låt kommer att köras två gånger så vill du ha hela upplevelsen kan du passa på att skaffa biljetter till båda kvällarna.

Eventet kommer att köras på flera olika platser och biografer i Sverige, bland annat på Delight Studios i Nacka:

“Här finns inga biostolar som är i vägen! Partaja, dansa och ta en öl i baren. Bästa bild/ljud-konsertupplevelsen i Stockholm. Två timmar och 45 minuter Metallica. Inga grannar som klagar. Vi kan headbanga så mycket det går.”

Kolla hela listan för att hitta biljetter till din stad här!

Köp biljetter till Delight Studios här!

Relaterade artiklar