Sabaton Cruise är tillbaka: 2 kvällar av heavy metalkaos och underhållning väntar

Sabaton Cruise är tillbaka! Kryssningen där metalheads från världens alla hörn kommer att förenas från 13-15 december för en 2-dagars resa med headbanging och heavy metal-kaos kommer att segla från Stockholm (Sverige) till Tallinn (Estland) och tillbaka.

Annons 

 

Vår resa ombord på The Baltic Queen kommer att börja den 13 december i Stockholm, Sverige. Vi kommer att segla över Östersjön och nå det vackra landet Estland för några timmars stopp i Tallinn. Detta ger alla kryssningsdeltagare möjlighet att gå i land och utforska de underbara sevärdheterna i denna fascinerande stad – dess rika kultur, historia och nöjen. Men oroa dig inte, det kommer inte dröja länge innan metal-festligheterna återvänder. Efter ditt korta äventyr i Tallinn kommer du att gå ombord på skeppet igen och vi kommer att fortsätta vår adrenalinfyllda metalresa tillbaka till Stockholm!

Förbered er på två intensiva kvällar med heavy metal-uppträdanden, galet ljud och en elektrifierande lineup metalband (bekräftas vid ett senare tillfälle). Kryssningen kommer att vara fylld av häpnadsväckande scenframträdanden och en helt unik atmosfär. Detta skepp kommer verkligen ROCKA!

Förbered dig för en maritim resa fylld med den allra bästa musiken, kamratskap och massor av överraskningar.

Relaterade artiklar