‘Shout At The Devil’ 40 år: Mötley Crüe firar med jubileumsbox i oktober

YEAR OF THE DEVIL‘: Mötley Crüe och BMG firar 40-årsjubiléet av genre-definierande albumet ‘Shout At The Devil’ med ett ‘Limited Edition Super Deluxe Box Set’ som innehåller det nyligen remastrade albumet på LP, CD och kassett.

Shout At The Devil som ursprungligen släpptes 1983 fortsätter att vara en hörnsten i Mötley Crües live shower, där minst 3 låtar från albumet alltid dyker upp. Det var också under ursprungsturnén för albumet som man kunde se Mötley Crüe ta steget från att vara öppningsakt till att headlinea arenor.

40 år senare kör Mötley Crüe fortfarande på, större än någonsin och headlinear på arenor världen över!

“SHOUT AT THE DEVIL – 40th Anniversary” är tillgänglig som en streaming/digital deluxe-utgåva och kommer i följande fysiska Limited Edition-former: Super Deluxe Box Set, Picture Disc, Red/Black Vinyl, LP Replica CD och Lenticular CD. Dessutom har 7 sällsynta demolåtar återuppstått och ingår som SHOUT AT THE DEMOS & RARITIES.

Deluxe Limited Edition Box Set Includes:

• Original Album Remastered on Orange/Yellow Splatter LP

• Shout At The Demos & Rarities Red/White Splatter LP

• Shout At The Devil CD

• Shout At The Devil Cassette

• “Looks That Kill” White 7”

• “Too Young To Fall In Love” Orange 7”

• Devil Board w/Metal Planchette

• Metal Pentagram 7” Adapter

• Pentagram Felt Bag 

• Devil Candle Holder (candle not included)

• Band Member Tarot Cards

• 12” x 12” Pentagram Séance Board

• Two 12” x 12” Shout At The Devil Blood Album Cover Litho Art Prints

Här kan du förbeställa boxen!

Mötley Crüe 1984

Relaterade artiklar