Skraeckoedlan är tillbaka med ny musik – låten ‘Vermillion Sky’ har släppts!

Det var ett tag sen sist – närmare bestämt fem långa år sedan Skraeckoedlan släppte sitt senaste album, “Earth”. Vilket betyder att det är dags för något nytt. Det är dags att ge sig av. The Vermillion Sky är den första singeln från Skraeckoedlans kommande album (2024) och kommer att släppas digitalt den 17 augusti.. 

På 7 minuter hinner man långt. Du kommer hoppa mellan planeter, se himlakroppar kollidera, färdas genom galaxer och dras in i det allomfattande tomrummet. In i Tomheten. Och det finns också regnbågar. Om det inte räcker, så goda nyheter. Det här är bara en del i en kontinuerlig, mycket större historia. Men det är lyssning (och läsning) till lite senare. Så fäst blicken mot himlen den 17 augusti.
The Vermillion Sky har lyft!

Relaterade artiklar