SMASH INTO PIECES släpper ny singel – Watching Over You

Det stekheta SMASH INTO PIECES är aktuella med ytterligare en ny singel, femte i ordningen, från det kommande albumet som släpps den 13 oktober. Nya singel heter Watching Over You är ytterligare en riktigt mäktig midtempo-låt, som definitivt kommer gå hem hos fansen.

Annons 

 

Smash har spenderat sommaren på hemmaplan i Sverige med ett flertal spelningar runt om i landet samt en del TV framträdanden. I höst väntar en två månaders lång turné i Europa men i december är de tillbaka i Sverige igen för ytterligare fler spelningar. 

Singeln “Watching Over You” blir singelsläpp nummer fem inför det nya albumet som släpps i höst. Låten är en blandning av elektrisk spänning och ett gåtfullt möte, lyssna och dras med i det oemotståndliga krafterna som styr oss. Kliv in i det okända och låt “Watching Over You” förtrolla dina sinnen. 

– “Watching Over You” handlar om hur passion förvandlas till besatthet, till den punkten där du inte längre är dig själv och skulle göra vad som helst för att få känna den där glöden igen, säger Per Bergquist gitarrist i bandet och låtskrivare till låten. 

BANDMEDLEMMAR

Chris Adam Hedman Sorbye – Lead Vocals
Benjamin Jennebo – Guitar / Bass / Vocals
Per Bergquist – Guitar / Bass / Vocals
The Apocalypse DJ (Sultan Of Swing) – Drums


LÄNKAR

https://www.smashintopieces.com/home
https://www.facebook.com/SmashIntoPieces
https://www.instagram.com/smashintopiecesofficial/

Relaterade artiklar