The Dead Daisies: aktuella med ‘The Resurrected Tour’ och “Best Of-album”

The Dead Daisies släpper ett “BEST OF-album” laddat med arton spår från sex av bandens studioalbum tillsammans med två tidigare outgivna låtar. Det är en markör i bandets tioåriga karriär som inkluderar några av favoriterna plus andra låtar som har blivit en fast del av deras touring setlist. Paketet innehåller också en samling bilder, återbesök av line-ups, inspelningsstudior och några historiska liveframträdanden.

Annons 

 

John Corabi mår bra, glad över att vara tillbaka vid rodret och glad över att återvända till Europa i november och december. The Resurrected Tour startar i Schweiz och löper hela Frankrike, Italien, Tyskland och fortsätter norrut till de nordiska länderna där de inte har spelat på ett tag! I december spelar man ett par festivaler med shower i Tjeckien, Ungern, Österrike, Slovenien och ett antal datum över hela Tyskland!

Johns smittande och engagerande scenpersonlighet kommer att kasta in dig i ett grymt “killer set” av The Daisies “BEST OF” Rock med bandkamraterna Doug, Brian, David och nytillskottet i line-upen, Michael Devin. ‘Special Guest’ är Spike, grundare och frontfigur för det brittiska rockbandet The Quireboys!

“Hey guys!!!! It’s been too long!!!! I’m so stoked to be back with my mates “The Dead Daisies” celebrating 10 years of INSANITY!!! We’re bringing our “Resurrected” tour to Europe in November/December and playing songs from our new “Best Of” Album!!! The boys are fired up, and the set is going to kick your ARSE!!! So come celebrate with us, and let’s bring the “FUN CIRCUS” back to ROCK AND ROLL!!!! The last of the English Pirates, Spike (from The Quireboys) is joining us, so this is a party you don’t want to miss!!! Love ya” John Corabi

På äkta Daisies-manér och med tre medlemmar av Whitesnake-familjen i bandet lyfter The Dead Daisies på hatten och kommer att spela “Slide It In” i sitt set till legendariska David Coverdale och Whitesnake.


Kolla in videon här:

MEDLEMMAR:
John Corabi (Scream/Motley Crue)
David Lowy (Red Phoenix/Mink)
Doug Aldrich (Whitesnake/Dio)
Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Foreigner)
Michael Devin (Whitesnake)

The Dead Daisies spelar i Sverige den 17 november, på Valand i Göteborg.

Albumet “BEST OF” finns på dubbel-CD och vinyl – för mer information och låtlistan klicka här.

Relaterade artiklar