Despotz Records signar deal med Filippa Nässil från Thundermother

Despotz Records, skivbolaget som hjälpte bandet Thundermother till sin framgång, är nu glada att annonsera att de signat med Filippa Nässil för sitt första bluesrock soloalbum.

“Vi är glada att välkomna Filippa tillbaka in i Despotz familjen”  Ömer Akay (VD Despotz Records).

Filippa om albumet:

“Låtarna på det här albumet är mina personliga betraktelser genom den långa USA-turné som tog Thundermother genom 12 stater och 21 gigs som förband till Scorpions. Dessa låtar är skrivna på truck stops, barer i Texas, på bergsslätter i norra Kalifornien, vingårdar i Napa, Haight-Ashbury i San Francisco och på Buddy Guy’s Legends i downtown Chicago varav Buddy Guy’s son Greg gästar på en låt.

Jag är stolt över det här första personliga projektet som bara heter Filippa Nässil, där jag sjunger själv och det känns superkul att vara tillbaka på Stockholms finest ‘Despotz Records’ Jag har valt att göra albumet på både engelska och svenska så lyssnaren själv kan välja.”

Releasedatum: TBA.

Relaterade artiklar