FOTOGALLERI: Danko Jonas – Nalen Klubb

Danko Jones är superaktuell med sitt nya album Electric Sounds och i torsdags förra veckan så spelade de live på Nalen Klubb inför en utvald publik som fått sin plats via exklusiv tävling via radionkalanen Bandit Rock.

Energiknippet Danko Jones är aktuell med sitt nya album Electric Sounds. Som vanligt är detta nya alster precis som vanligt rejält högoktanig. De har under sensommaren och hösten åkt runt och promotat albumet hos pressen. I torsdags förra veckan ville de nu fira detta för ett mindre antal fans. Publiken var exklusivt utvalda via tävlingar som Bandit Rock kört under de senaste veckorna.

Publiken fick höra en blandning mellan nytt och gammalt material, och spelningen var i absolut högsta fart under ca 30 minuter.

Vi var på plats och plåtade gigget. Ta del av bilderna nedan.

BILDER – DANKO JONES

SKRIBENT: Jonas Lööw
FOTO: John Karlsson
KONSERT: Danko Jones
PLATS: Nalen Klubb
DATUM: 2023-09-21

Relaterade artiklar