NY MUSIKVIDEO: Amaranthe – ‘Insatiable’

Amaranthe har nu släppt sin andra singel, ‘Insatiable’, från det kommande albumet The Catalyst (release den 23 februari 2024). Temat känns igen med de smått fräsiga poppiga refrängen tillsammans med riktigt tunga verser och mellanpartier.

Annons 

 

En liten kul detalj i sammanhanget är att med under inspelningen av låten, så var den personen som tog hem Amaranthes auktion under Musikhjälpen i december förra året. Och denne fick till och med vara med och bidra med sin röst under inspelningen. Detta kan höras som en del i bakgrundssång ungefär 2 minuter in i låten.

AMARANTHE – INSATIABLE, OFFICIAL MUSIC VIDEO

Amaranthe är även aktuella med två turnéer tillsammans med Dragonforce. Under oktober/november åker de till USA och i början av nästa år kommer de till europa och den enda Sverige-spelningen blir på Trädgårn i Göteborg den 29 februari. Turnén startas i Hamburg den 21 februari och avslutas i Manchester den 23 mars.

Relaterade artiklar