The 69 Eyes kommer till Sverige för tre spelningar

Finska Goth ‘n’ Roll-pionjärerna THE 69 EYES kommer till Sverige för tre spelningar 2024! Det har gått hela 10 år sedan THE 69 EYES turnerade i Sverige och 2018 var bandets senaste festivalspelning på Sweden Rock Festival.

Vida kända som the Helsinki Vampires har kvintetten under loppet av över tre decennier turnerat obevekligt i Europa, Amerika, Asien och Australien och släppt 12 studioalbum, varav 4 sålt platina. På Spotify har bandet en halv miljon lyssningar i månaden.

Med sitt unika sound & starka låtar, sångaren Jyrki 69:s mörka röst och becksvarta Elvis-anspelningar har bandet etablerat en stor skara världsomspännande fans.

Det senaste albumet “Death Of Darkness” släpptes i april, med singeln/videon “This Murder Takes Two” med Kat Von D. Bandet är också aktuella på ett hyllningsalbum till RAMMSTEIN som släpptes 25 augusti.

The 69 Eyes:
Fredag 15/3 Stockholm – Fryshuset
Lördag 16/3 Göteborg – SURR Arena
Söndag 17/3 Malmö – Plan B

Relaterade artiklar