When Life Treats You Funky- ny singel och video från Electric Boys

Har du längtat efter lite funkiga rockriff eller tycker du kanske att det är dags för en ny musikvideo med partyfeeling? I Electric Boys nya video till låten “When Life Treats You Funky” får du både och! Nu har bandet släppt den tredje singeln från sitt kommande album. Det är en låt som låter funkig på Electric Boys-vis och som har fått en egen video som speglar glädjen i att få festa till livemusik. 

Annons 

 

Förra hösten åkte Electric Boys till Palma de Mallorca för att spela in sitt åttonde studioalbum, Grand Explosivos. Det nya albumet släpps den 15 september, och beskrivs som bandets mesta partyalbum sen Groovus Maximus (1992). Grand Explosivos är ett melodiskt och funkigt hårdrocksalbum fullt av roliga äventyr. 

Den nya singeln, When Life Treats You Funky, är det kommande albumets öppningsspår. Tidigare under året har bandet släppt de två singlarna I’ve Got A Feelin’ och Domestic Blitz, som också har fått egna, sevärda videor. 

Den nya singeln går att hitta på en lång rad digitala plattformar där du också kommer att hitta Grand Explosivos den 15 september. Albumet släpps via Mighty Music, och det kommer även att finnas som CD, som svart vinyl och som turkos vinyl i limiterad upplaga om 500 exemplar. 

Här nedan hittar du några av höstens livespelningar med Electric Boys. Fler datum i Sverige kan tillkomma framöver.

  • 2 September – Club Deströyer, Sundsvall – Biljetter
  • 27 October – Valand, Göteborg  – Biljetter
  • 28 October – Debaser Strand, Stockholm – Biljetter

SKRIBENT: Tamara Chastain (tamara.chastain@rockbladet.se)

BANDFAKTA – ELECTRIC BOYS

MEDLEMMAR
Conny Bloom – Sång, gitarr
Andy Christell – Bas
“Slim” Martin Thomander – Gitarr
Jolle Atlagic – Trummor

Här kan du förbeställa Grand Explosivos som vinyl och/eller CD: https://bit.ly/eboys-shop

Lyssna på When Life Treats You Funky på Spotify: https://open.spotify.com/album/7avvSAqx3A0xtigBze09Ak

Vill du få mer information om bandet och deras musik? Här nedanför hittar du några användbara länkar.

Relaterade artiklar