Hårdrocksauktioner till förmån för Rosa Bandet

Vi är återigen mitt i oktober, vilket är en tillika Rosa Bandet-månad, där vi gemensamt lägger lite extra fokus på insamling av pengar till Cancerfonden. Teams Propain har nu samlat delar av Hårdrocks-Sverige, där en rad band har skänkt signerade gåvor från respektive band som just nu auktioneras ut via Tradera.

Annons 

 

Team Propain har samlat delar av den senska hårdrockseliten och bett dem skänka signerad merch, skivor och andra intressanta saker. Och dessa har nu lagts upp som auktioner på Tradera och pengarna går oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling till stöd för den fortsatta cancerforskningen.

Band som Sabaton, Ghost, Soilwork, Jorn, H.E.A.T. med flera har donerat signerade skivor, merch och annat till gamingcommunity:t TeamProPain och deras insamling. Fler prylar kommer även komma upp framöver från band som Hammerfall, Danko Jones, Amaranthe, D-A-D, Thundermother, Lordi, Nestor och många andra!

Kika in på TRADERA.COM för att hitta alla aktuella auktioner.

Mer info om Cancerfonden hittar du här.

Relaterade artiklar