Legendariska URIAH HEEP med flera klara för Time To Rock 5-8 juli 2024

Först ut i detta bandsläpp är legendariska URIAH HEEP. Bandet som var ett av de första “Big four” när man pratade om första vågen av brittisk hårdrock. De andra tre var Led Zeppelin, Black Sabbath och Deep Purple. Med låtar som “Lady in Black”, “Stealin'”, “July Morning” m.fl så kommer allsången att höras medan solen går ner över Östra Göinge kommun. Magiskt kommer det att bli.

Annons 

 


Till Knislinge kommer också finska THE 69 EYES med sin fantastiska hybrid mellan goth och sleaze! Show utlovas! Vi rullar vidare med f.d Whitesnake-gitarristen Adrian Vandenberg som under bandnamnet VANDENBERG kommer att leverera högoktanig hårdrock av högsta klass.
Från USA tar sig grundaren Kurdt Vanderhoof med sig sitt band METAL CHURCH och ger er amerikansk metal när den är som allra bäst.

Blues från Kalifornien blir det genom den grymma gitarristen (och sångaren) ALASTAIR GREENE. Gillar ni bluesrock är detta verkligen något för er. Gillar du 70-talets glam och band som T-Rex, Mott the Hoople och Slade så bör du spana in Svenska VELVET INSANE som gått från klarhet till klarhet.
Vi avslutar denna omgång med ett svenskt band som släppte sin debutplatta redan 1989. STEELWINGS blev sedan offer för grunge-döden och lades i malpåse men sedan 5 år är de tillbaka och det är utan tvekan väldigt potent svensk heavy metal från detta Markarydsband med den grymma sångaren Tommy Söderberg i spetsen. Vilken jävla pipa denna mannen har. Lyssna!

Ytterligare 15 band kommer att presenteras innan hela programmet för Time To Rock 2024 är klart.

Biljetter hittar du här!

Relaterade artiklar