Tenacious D återvänder till Sverige nästa år med ”The Spicy Meatball Tour”

Jack Black och Kyle Gass, duon som utgör det legendariska rockbandet Tenacious D, har fängslat fans över hela världen med sin unika musik och oföränderliga humor. Nästa år tar duon med sin kritikerrosade turné ”The Spicy Meatball Tour” till Sverige för en efterlängtad konsert på Hovet i Stockholm den 29 april!

Annons 

 

Under 2023 har Tenacious D varit ute på vägarna med ”The Spicy Meatball Tour” med stopp i 24 städer och där konserten på O2 i London sålde ut samma vecka som turnén släpptes. Duon släppte dessutom sin först helt nya låt på fem år, ”Video Games”, som snabbt blev en av bandets största hits med över 18 miljoner streams på en månad.

Överraskningarna fortsatte när de släppte en inspelad version av sin virala och populära tolkning av Chris Isaaks ”Wicked Game”. Singeln följdes upp med en video, regisserad av den långvariga samarbetspartnern Taylor Stephens och visar den dynamiska duon i en storslagen och romantisk utflykt vid havet. Den har setts av över 7 miljoner människor och markerar ännu ett viralt ögonblick för duon.

Tenacious D fortsätter att sälja ut konserter över hela världen. De förblir en musikalisk kraft att räkna med och skapar ständigt nya kapitel i musikhistorien. I Sverige är duon storfavoriter och högt tryck på biljetterna förväntas! Vi ses den 29 april!

Datum 2024
29 april – Hovet, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps på fredag 6 oktober 11:00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar