The Good The Bad and The Zugly + Oslo Ess till Sverige 2024

Intresset för norsk musik har aldrig varit större i Sverige. Efter 90-talets våg av black metal och rockband som Gluecifer och Turbonegro har vårt fina grannland fortsatt rada upp starka akter. Metalscenen är fortfarande dominerande, men parallellt frodas crossoverband och renodlade rockband som Kvelertak, Honningbarna, The Dogs, Oslo Ess, Spidergawd och The Good The Bad and The Zugly – alla med stabil svensk fanbase.   

I april 2024 bjuds nu Sverige på ett sällan skådat norskt krutpaket när hyllade The Good The Bad and The Zugly återvänder med självaste Oslo Ess som supportband! Denna giftiga kombo sålde ut Rockefeller i Oslo så snabbt att de omedelbart fick addera ett extra datum. Här i Sverige blir det Debaser i Stockholm, Club Deströyer i Sundsvall, Plan B i Malmö, Musikens hus i Göteborg och Nöjesfabriken i Karlstad som får besök.

Senast The Good The Bad and The Zugly spelade i Sverige var det härligt kaos och albumaktuella Oslo Ess har länge efterfrågats av många.

Annons 

 

OSLO ESS
Med rötterna i punk- och hardcorescenen har den norsk-svenska rockexplosionen Oslo Ess sedan 2011 öst ur sig succéalbum och är idag ett av de absolut största rockbanden i Norge. I Sverige har Oslo Ess också byggt upp en stark fanbase och på flera album har de smugit in en svensk låt. Den 22 september släpptes deras senaste självbetitlade album.

Biljettsläpp fredag 27/10 kl. 10:00

Relaterade artiklar