Albumaktuella Dirty Honey återvänder till Sverige och intar Kollektivet Livet Bar & Scen i Stockholm

Efter en hyllad spelning i Uppsala i somras återvänder Dirty Honey för ytterligare en konsert i Sverige. Denna gång är det Stockholm och Kollektivet Livet Bar & Scens tur den 23 februari 2024. Redan från första debutsingeln, “When I’m Gone”, växte ett enormt intresse för den Los Angeles-baserade kvartetten. Deras självbetitlade album släpptes 2021, och nu är Dirty Honey albumaktuella med sitt andra album, “Can’t Find The Brakes”. Förbered dig på en kväll fylld med energi och Dirty Honeys unika sound!

För vissa musiker tar det tid att bygga upp en publik och skapa en anknytning till sina fans. För Dirty Honey såg resan helt annorlunda ut. Deras debutsingel blev den första låten av en osignad artist att nå nummer 1 på Billboards Mainstream Rock-lista. Deras andra singel, “Rolling 7s“, placerades högt på topplistorna, och då hade deras karriär redan tagit fart.

Efter att ha erövrat Storbritannien och Europa med tre utsålda turnéer under de senaste två åren, återvände Dirty Honey till Byron Bay, Australien, i april 2023 för att spela in sitt andra album, “Can’t Find The Brakes“, tillsammans med producenten Nick DiDia (Rage Against The Machine, Bruce Springsteen, Pearl Jam, Stone Temple Pilots).

Dirty Honey har öppnat för giganter som The Who, Guns ‘N Roses, Slash och Alter Bridge. De har spelat på stora festivaler världen över, bland annat Welcome To Rockville, Rocklahoma, Louder Than Life, Heavy MTL. På deras första amerikanska headline-turné 2020 sålde bandet slut varje datum. Sätt kryss i kalendern och gör dig redo för Dirty Honey den 23 februari 2024 på Kollektivet Livet Bar & Scen.

Datum 2024
23 februari – Kollektivet Livet Bar & Scen, Stockholm

Biljettsläpp fredag den 17 november klockan 11:00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar