DORO, Jean Beauvoir och Visions Of Atlantis klara för Time To Rock Festival!

Time To Rock Festival närmar sig sakta men säkert en full line-up och idag presenterar de ytterligare tre akter som är klara för festivalen 5-8 juli 2024: DORO, JEAN BEAUVOIR och VISIONS OF ATLANTIS.

Annons 

 


Under 40 års tid har DORO jobbat för att cementera sig som Tysklands, ja förmodligen världens, hårdrocksdrottning # 1. Doro startade sin musikaliska karriär hemma i Tyskland i mindre band som Snakebite och Beast innan hon började sjunga i Warlock. Warlock släppte fyra plattor på 80-talet, från ”Burning the Witches”(1984) till ”Triumph and Agony”(1989). I sommar kommer hon till oss på Time To Rock och det tycker vi är stort. En rejäl scenshow utlovas dessutom!


Vi kan också stolt presentera JEAN BEAUVOIR rockvärldens kanske mest kända mohawk. Karriären började i punkbandet PLASMATICS och han har, förutom sin solokarriär i eget namn, också haft band som VOODOO X och CROWN OF THORNS på sitt samvete. Han har även jobbat som låtskrivare, musiker och producent till artister som KISS, LITTLE STEVEN, RAMONES och många många fler. Så det är en rutinerad herre som kommer till Time To Rock i sommar och han är känd som en riktig entertainer på scen och det kommer att skrika 80-tal om denna spelning som vi ser fram emot.


 ”Lite symfonisk power metal från Österrike kan inte skada” tänkte vi och bokade VISIONS OF ATLANTIS. Bandet bildades år 2000 och har sedan debuten ”Eternal Endless Infinity” (2002) släppt sammanlagt åtta studioalbum, varav det senaste bär namnet ”Pirates” (2022). Bandet frontas av den fantastiska sångerskan och scenpersonligheten Clémentine Delauney. Bara hon är värd hela biljettpriset!

Biljetter hittar du här!

Relaterade artiklar