F.K.Ü. släpper ny singel: ‘(He Is) The Antichrist’

F.K.Ü. släpper idag sin nya singel ‘(He Is) The Antichrist’ från kommande albumet ‘The Horror and The Metal’.

Annons 

 

Skräck och dess filmer från 80-talet är det övergripande temat för F.K.Ü. och fungerar som deras främsta lyriska och visuella inspiration. Metal är det som rinner genom dessa killars ådror. Med en fot i Bay Area thrash metal och en i crossover metal från östkusten har de skapat sitt eget hopkok av thrashiga skräckmetal-låtar som säkerligen kommer skapa mosh pits.

Bandet om den nya singeln: 

“Brace yourselves for this high octane thrasher chronicling the evil deeds of young Damien Thorne. No classic horror movie night is complete without The Omen, who together with The Exorcist and Rosemary’s Baby are the undisputed top trio when it comes to satanic horror films. It’s about time we gave it the attention it deserves.” 

F.K.Ü´s nya singel ‘(He Is) The Antichrist’ har release 3 november via Despotz Records och det kommande albumet ‘The Horror and the Metal’ den 9:e februari 2024.

Official Music video for the first single “The Horror and the Metal”:

Läs tidigare inlägg om F.K.Ü. här!

Relaterade artiklar