FUZZ FESTIVAL-tävlingen är avslutad och vinnarna är…?

Truckfighters presenterar: 
Fuzz Festival #4 Fredag den 10:e och Lördagen den 11 november 2023, Debaser Strand & Bar Brooklyn, Stockholm. 

Vi är mycket stolta och glada att för fjärde gången kunna presentera en för Sverige unik fuzz/stonerrock-festival i klubbmiljö. Efter åratal av turnérande, och efter år av spelningar världen över, tar killarna i Truckfighters, skivbolagsbossarna bakom Fuzzorama Records, hem deras absoluta favoritkoncept till stan igen! 

Rockbladet har nu fått äran att tävla ut finfina priser där du som vinner inte bara kammar hem festivalpass, utan även en massa merch. Tävlingen är nu avslutad och vinnarna till både festivalbiljetter och merch är:

Sanna Simonsson, Farsta
Daniel Lyrstedt, Bromma
Torbjörn Lindahl, Morgongåva

Stort grattis från hela redaktionen!

All info om festivalen finner du här.

Relaterade artiklar