Hardcore Superstar bekräftade till Time To Rock Festival

Det har gått några år sedan sist, så vi tyckte att det var dags igen för detta gäng riktiga rockstjärnor! Hardcore Superstar bildades 1997. Sedan starten har Göteborgsbandets fasta medlemmar varit sångaren Joakim Berg och basisten Martin Sandvik. Nästa år firar Magnus “Adde” Andreasson 25 år på trumpallen och redan i år har gitarristen Vic Zino 15-årsjubileum i bandet.

Mellan 1998 och 2003 släppte Hardcore Superstar fyra skivor. 2005 gjorde bandet en “Metallica” och släppte sin självbetitlade och, av en slump(?), svarta skiva. Som ett resultat ökade bandets popularitet bland Sveriges rockfans. Eftersom albumet innehåller låtar som “Kick On the Upper Class“, “Wild Boys“, “We Don”t Celebrate Sundays” och “My Good Reputation” kan du förstå varför. Den elfte fullängdaren fick namnet “You Can”t Kill My Rock N” Roll” och kom 2018, och året därpå gästade gänget Helgeåfestivalen för tredje gången. 2022 kom det senaste albumet med titeln “Abrakadabra” och nu är det dags igen, denna gång på Time To Rock. Och självklart är det dags att rocka när du hör bra låtar som “Dreamin’ in A Casket“, “Last Call For Alcohol“, “Don”t Mean Shit“, eller varför inte något av de ovan nämnda mästerverken . Vi är stolta över att ha bandet tillbaka hos oss i Knislinge!

Mer info & biljetter!

Relaterade artiklar