NY LÅT: ‘Lift Me Up’ med Frances Bloom

Det svenska rockbandet Frances Bloom har släppt sin nya låt “Lift Me Up”. Frances Bloom var tidigare formaterade som “Sherlock Brothers” vilka hade stora framgångar inom den svenska rockscenen. På den nya låten sjunger de om motgångar och om tillfällen då man behöver att någon helt enkelt lyfter upp en.

Annons 

 

Frances Bloom utlovar det där stora, moderna rock- och metal-ljudet men med en touch av grunge. Många band spelar “safe” – Frances Bloom gör det inte. Med feta gitarrer, stora trummor och André Anderssons vrålande bakom mikrofonen kommer de att riva väggar och låta dig tigga om mer.”

Medlemmarna i Frances Bloom har spelat tillsammans i mer än 10 år och är tidigare kända för de skandinaviska rockfansen som Sherlock Brothers (som turnerade över hela Europa). “Lift Me Up” är en låt om att be någon att lyfta upp dig när du inte kan klara livet själv längre. Frances Bloom kommer också att spela mycket live och pitcha låten till kopplingar de har i “Sherlock Brothers” & Sabaton.
Luleå officiella hockeylag kommer också att använda låten som en “marsch”-låt när man åker ut på isen.

Bandet kommer att släppa sin skiva “This Is War” i januari nästa år.

Relaterade artiklar