SATOR-Tävlingen är avgjord och vinnarna är…

Lördagen den 25 november är det dags för SATOR + Kosmik Boogie Tribe [NO] och Zooparty som support att inta scenen på Kollektivet Livet Bar & Scen i Stockholm. Det kommer bli en härlig och fartfylld afton på en av Stockholm relativt nya scener. Nu har vi på Rockbladet fått chansen att tävla ut ett antal konsertbiljetter för denna afton, mer info längre ned.

Med sig denna kväll har de två support-akter, Kosmik Boogie Tribe från vårt grannland i väst + Zooparty. Och som om det inte vore nog så kommer Robban & Boba från The Hellacopters att inta DJ-båset. Så räkna med ett grymt härlig kväll.

Vår tävling där vinnarna tar hem konsertbiljetter till gigget på Kollektivet Livet Bar & Scen är nu avslutat och de lyckliga vinnarna är:

Daniel Kajava, Solna
Ingrid Åberg, Norrköping
Jan Backlund, Vendelsö
Dennis Östensson, Stockholm
Antti Kettunen, Märsta

Superstort grattis säger vi från hela redaktonen!

Följ eventet på Facebook och biljetterna finns att köpas via Tickster.com.

Relaterade artiklar