Smash Into Pieces aktuella med nya singeln VENOM och Svergie-turné i 2024

It’s a dangerous game that I’m tempted to play. When I’m drawn to your fire, I can’t turn away.” – Venom.

Smash Into Pieces fortsätter att imponera med ännu en ny singel “Venom”, som släpps idag fredag den 24 november. Detta är den sjunde singeln inför deras efterlängtade album som planeras lanseras under våren 2024.

Annons 

 

Om låten ´´Venom´´
Låten Venom handlar om ´´känslan av att dras till något med sådan passion att du blir slukad. Men att det som väntar på andra sidan elden är värt smärtan”, förklarar Benjamin Jennebo, grundaren av bandet, gitarrist och låtskrivare.

Utöver det nya singelsläppet och albumplanerna, har bandet haft en fullspäckad sommar och höst då dom för närvarande befinner sig på över en månad lång europaturné som omfattar länderna Tyskland, UK, Polen, Italien, Frankrike, Storbritannien, Belgien, Nederländerna och Schweiz. Som därefter avslutas med flera spelningar i Sverige, bland annat på Kulturhuset i Stockholm, samt i Göteborg, Malmö, Norrköping och Karlstad. 

Turnéplanen i Sverige

Turnéschemat förblir intensivt då bandet nyligen har lanserat en del av sin stora Sverigeturné för 2024, med flera stopp i landets stora kongresshallar, dit både barn och vuxna är välkomna för att se deras nya cinematiska liveshow!

Manifest Tour 2024
23. 02 Lund 
24. 02 Ljungby 
01. 03 Uddevalla 
02. 03 Borås 
08. 03 Västerås 
16. 03 Ronneby 
17. 03 Kalmar 
22. 03 Luleå 
23. 03 Piteå 
19. 04 Örnsköldsvik
29. 03 Kungsbacka
30. 03 Ullared
01. 04 Trollhättan
04. 04 Motala
05. 04 Nyköping
06. 04 Örebro
07. 04 Eskilstuna
13. 04 Gävle
04. 04 Bollnäs

(För information om eventlokal se bifogad turnéposter. Turnéplanen fylls på löpande)


Smash Into Pieces fortsätter att vara en global inspirationskälla, med en ambition om att sprida ett budskap av hopp och självförverkligande. Om att vi alla har förmågan att övervinna hinder och nå våra drömmar. Med sin kraftfulla mantra, “Anything standing between us and our dreams, we Smash Into Pieces,” förmedlar bandet en uppmaning till varje lyssnare: Tro på dig själv, omfamna din fulla potential och låt ingenting hindra dig från att förverkliga dina drömmar!


Om Smash Into Pieces:
Smash Into Pieces, som bildades för 15 år sedan i Örebro, är idag ett av Skandinaviens snabbast växande alternativa rockband. Bandet, som består av fyra medlemmar inklusive den lysande ledaren och trummisen Apoc, har genom åren turnerat intensivt med stora akter som In Flames, Evanescence, Within Temptation, Alter Bridge, Amaranthe, Starset med flera. Med 7 album, över 40 singlar, mer än en halv miljard streams/views på Spotify/Youtube, och 500 000 dagliga lyssnare i digital streaming, har de etablerat sig som en kraft att räkna med på de globala rocklistorna.

Efter att ha deltagit i årets Melodifestival och slutat på en imponerande tredjeplats – som det enda rockbandet att nå så långt i en final – har bandet fortsatt att göra avtryck. Deras låt “Six Feet Under” har sålt dubbelplatina i Sverige och har sedan tävlingen haft hög rotation på nationell radio och andra medier.


För mer information om Smash Into Pieces:

Homepage Spotify Youtube Facebook Instagram Twitter Tiktok Twitch

Relaterade artiklar