TÄVLINGSDAX: Sators spelning på Kollektivet Livet i Stocholm

Lördagen den 25 november är det dags för SATOR + Kosmik Boogie Tribe [NO] och Zooparty som support att inta scenen på Kollektivet Livet Bar & Scen i Stockholm. Det kommer bli en härlig och fartfylld afton på en av Stockholm relativt nya scener. Nu har vi på Rockbladet fått chansen att tävla ut ett antal konsertbiljetter för denna afton, mer info längre ned.

SATOR är en av Sveriges mest klassiska institutioner av kvalitativ rock behöver Sator inte någon närmare presentation. Grundade i Borlänge som Sator Codex redan 1981 och efter förkortningen till Sator 1987 har bandet stadigt jobbat sig in i och bevarat sin position som en ledande urkraft inom svensk rock. Med ett fokus på starka låtar och en glödande liveshow har bandet med sin avskalade ”rock & punk mash-up” bevisat album efter album och turné efter turné att Less ibland verkligen kan betyda More.

Med sig denna kväll har de två support-akter, Kosmik Boogie Tribe från vårt grannland i väst + Zooparty. Och som om det inte vore nog så kommer Robban & Boba från The Hellacopters att inta DJ-båset. Så räkna med ett grymt härlig kväll.

Följ eventet på Facebook och biljetterna finns att köpas via Tickster.com.

TÄVLINGEN

– Fyll i kontaktuppgifter nedan, svara på frågorna och skriv en motivering varför just du ska vinna något av ovanstående paket.

– Öka chanserna genom att dela tävlingen på sociala medier (FacebookTwitterInstagram)

– Tävlingen kommer avslutas torsdagen den 16 november klockan 12.00, vinnarna kommer kontaktas kort därefter.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Relaterade artiklar