Thundermother firar 15 år av Rock´n´roll med vårturné 2024

Mellan 2017 och 2021 nådde Thundermother otroliga framgångar och etablerade sig som ett av de mest aktiva turnerande banden globalt. Med en imponerande meritlista av framgångsrika turnéer världen över firar bandet 15 år som aktiva nästa år – och i samband med detta ger de sig ut på en elva stopp lång turné i Sverige och Danmark i vår.

Annons 

 

Under de senaste åren har Thundermother inte bara erövrat topplistorna med album som “Heat Wave”, “Heatwave Deluxe Edition” och “Black & Gold” på AFM Records, utan har också tagit Rock´n´roll scenen med storm. Med över 1000 shower i bagaget, prisade som Sveriges bästa hårdrocksakt och belönade med dubbla silver Impala Award för deras framstående prestationer har de krossat förväntningar och skapat en odödlig plats i Rock´n´roll-historien.

Nyligen släppte Thundermother sin senaste singel “I Left My License In The Future”. Och i samband med att bandet fira 15 år som aktiva nästa år ger de sig ut på en turné i vår med premiär på Nöjesfabriken i Karlstad den 23 februari. Dessutom har de med sig det småländska bandet Ström som support på alla stopp förutom Köpenhamn.

Datum:

23 februari – Nöjesfabriken, Karlstad
24 februari – Folkets Park, Huskvarna
1 mars – Avenyn, Sundsvall
2 mars – Nöjesbolaget, Örnsköldsvik
8 mars – The Tivoli, Helsingborg
9 mars – Babel, Malmö
10 mars – Pumpehuset, Köpenhamn
15 mars – Katalin, Uppsala
16 mars – Frimis, Örebro
22 mars – Pustervik, Göteborg
23 mars – Kägelbanan, Stockholm

Biljettsläpp fredag 24 november kl. 10.00 via LiveNation.se

Relaterade artiklar