13 nya akter klara för Sweden Rock Festival 2024

Sweden Rock Festival presenterar 13 nya akter till sommarens festival, däribland The Hives, Extreme, Hammerfall, Michael Schenker Group, Dismember med flera.

I sommar gör ett av Sveriges absolut främsta rockband efterlängtad Sweden Rock-debut. Fagerstas The Hives har varit en av Sveriges största rockexporter nästan lika länge som festivalen har existerat, så det här blir en konsert många, inklusive bandet själva, har väntat på länge.

Bland övriga tillskott till sommarens uppställning märks de genreöverskridande amerikanerna Extreme, heavy metalhjältarna Hammerfall, gitarrpionjären Michael Schenkers band MSG, death metallegendarerna Dismember, melodiösa men tekniskt avancerade Winger, humoristiska partyrockarna The Darkness, 80-talsvurmande Nestor, en världsexklusiv återföreningsspelning med sleaziga kultbandet Swedish Erotica.

Klara för festivalen är även TreatThe HauntedIgorrr samt Dream Evil.

Fler än 50 akter kvarstår att utannonsera.

Tidigare bekräftade: 
JUDAS PRIESTFIVE FINGER DEATH PUNCH, ALICE COOPERPARKWAY DRIVEAVANTASIARIVAL SONS, BRUCE DICKINSONELECTRIC CALLBOY, STEEL PANTHERGRAVEYARDBEAST IN BLACKGLORYHAMMERTHY ART IS MURDERICE NINE KILLSPRIMAL FEARHIGH ON FIRERICHIE KOTZENRIVERSIDETHE BABOON SHOWMYSTIC PROPHECYDEWOLFFVICIOUS RUMORSKEBNEKAJSEPRINS SVART.

Läs mer om samtliga artister här!

Sweden Rock Festival 2024 anordnas i Sölvesborg den 5-8 juni.
4-dagars PLUS-biljetterna är slutsålda.
4-dagarsbiljetter och 4-dagars-VIP-biljetter finns tillgängliga via Ticketmaster.

Relaterade artiklar