‘A Tribute To Lemmy Kilmister’ på Valandhuset – musiker tolkar legenden till förmån för cancerfonden

Den 28:e december 2015 lämnade en av rockens allra största ikoner jordelivet. Ian Lemmy Kilmister blev 70 år. Ett liv fyllt av rock n roll och dekadens som få om ens någon kommer kunna mäta sig med. Ikväll körs ‘A Tribute To Lemmy Kilmister’ på Valandhuset i Göteborg där flera av Göteborgs mest prominenta band och artister hedrar hans minne och tolkar denne legendars musik. Samtidigt samlas pengar in till cancerfonden.

Mikkey Dee och Magnus Ax kommer denna kväll, den 29 december, tillsammans med några av Göteborgs mest prominenta band och artister hedra Lemmys minne och tolka hans musik genom eventet “A Tribute To Lemmy Kilmister” på Valandhuset i Göteborg. Under kvällen kommer bland annat en tavla skänkt av Pierre Hansson att auktioneras ut och på plats finns också MDV Tattoo som kör enbart Ace Of Spades, där intäkter går till cancerfonden.

Facebook – A Tribute To Lemmy Kilmister

De som denna kväll hedrar minnet och tolkar Lemmy Kilmisters & Motörheads musik är bland annat band och medlemmar från:
MIKKEY DEE, CYHRA, ATTENTAT, LOK/LILLASYSTER, CANDLEMASS, SCUMBAG MILLIONAIRE, CITY SAINTS, TROUBLEMAKERS, KRUX, KING DIAMOND, HARDCORE SUPERSTAR, SNOWY SHAW, OUTSHINE, DJ: VIKTOR SKATT

Born to lose, live to win!

Allt överskott från entrén går direkt till Cancerfonden.

Biljetter hittar du här!

A Tribute To Lemmy Kilmister – Come get tattooed

Konst av Pierre Hansson

Relaterade artiklar