Debaser Selects – minifestivalen där publiken är en del av musikhistorien

Efter fjolårets storslagna firande av Debasers 20-årsjubileum är Debaser redo att leverera ännu en minnesvärd kväll i samma format. Den 15 december går Debaser Selects av stapeln – en återkommande minifestival med fokus på framtiden, musiken och artisterna! 

Annons 

 

Den 15 december får ni möjlighet att upptäcka 15 nya stjärnor och få en glimt in i den musikscen som bubblar under radarn i Sverige just nu. Två scener och en fullspäckad kväll kommer ta er genom en musikalisk resa genom omtalad hyperpop, metalliska beats och porlande synthar, men också dödsmetall och alternative rnb och rock! 

“Efter fjolårets storslagna firande av Debasers 20-årsjubileum är vi redo att leverera ännu en minnesvärd kväll i samma format. Den 14-15 december håller Debaser tillsammans med Liveurope, Svensk Live och Export Music Sweden i en tvådagars musikkonferens om framtiden för Europas spelställen och den musik vi vill fylla dem med. Temat är “Vad vi behöver göra för att Sverige ska bli världens bästa land för
livemusik?” I samband detta sätter Debaser upp en minifestival med fullt fokus framåt och väljer artisterna vi tror mest på inför 2024. Artister som vi också tror kan hitta utanför Sveriges gränser. Festivalen går kort och gott under namnet Debaser Selects!

Psst! Vi smygstartar redan den 14 december, med Debaser Selects Preparty (Nordic Night). En kväll med fri entré kurerad av Blå i Oslo och VEGA i Köpenhamn och Debaser. Vi väljer ut det som händer just nu runt om i Norden och kvällen delas av 3 artister från våra grannländer i Bar Brooklyn.” 

LINEUP: 
Yaeger
Dictator Ship 
Mopiano 
Flora Summers 
Xorsist 
Ljung 
Katmando
Menke
de clair
ck
Agitator
Teodor Wolgers
jahanam
H.self
O+Her

Biljetterna till Debaser Selects är begränsade och du hittar dom här!

Relaterade artiklar