Hellsinki Metal Festival återkommer 9-10 augusti 2024

Hellsinki Metal Festival att hållas igen nästa år, i Helsinki Ice Hall, den 9 och 10 augusti. Festivalen som arrangerades för första gången i år, hittade sin egen plats på den finska festivalplatsen den andra helgen i augusti 2023. Mer än 11 ​​000 besökare kunde njuta av en djärv och mångsidig uppsättning artister, som också inkluderade flera band som sällan besöker Finland.

Annons 

 

The promoter of HMF, Toni Törrönen:
“We are doing this event for our audience and for our audience only, so we have listened carefully to the feedback of our visitors, and we take it into account. Our festival organization has been working hard throughout the fall so that we can make Hellsinki Metal Festival even better. The first negotiations about the performers were already underway before this summer’s festival was finished, and it’s really great to now be able to announce the first performers of next summer!”

Band hittills i alfabetisk ordning:
Avantasia
Blackbraid
Cadaver
Deathchain
Deicide
Doro
Hammerfall
Havukruunu
Heaven Shall Burn
Helsott
Hideous Divinity
Humanity’s Last Breath
Insomnium
Kreator
Massacre
Mayhem
Obscura
Satyricon
Suotana
Swallow The Sun
Terrorizer
The Amity Affliction
Triumph of Death performing Hellhammer
Trelldom
Tyrantti

WEBSITE | FACEBOOK | INSTAGRAM 

Hellsinki Metal Festival 2023 – Aftermovie:

Relaterade artiklar