NY VIDEO: Afterglow Of Ragnarök – Bruce Dickinson

Bruce Dickinson har släppt den dramatiska, actionfyllda videon till ‘Afterglow Of Ragnarok’, den första singeln från hans kommande soloalbum The Mandrake Project som släpps 1 mars 2024.

Annons 

 

The Mandrake Project är inte bara ett album, utan en mörk, vuxen berättelse om makt, övergrepp och en kamp för identitet, mot bakgrund av vetenskaplig och ockult genialitet.

Filmen som är regisserad av den prisbelönte regissören Ryan Mackfall, skriven av Bruce Dickinson och den hyllade brittiska författaren Tony Lee (vars meriter inkluderar 2000AD, DC och Marvel, allt från Dr Who & Star Trek till Spider Man & X-Men), avslöjar Dr Necropolis , huvudpersonen i hjärtat av The Mandrake Project. Den sätter också scenen för berättelsen som kommer, och återspeglar den mörka berättelsen som finns i den 8-sidiga seriebokens föregångare som ingår i singelns 7-tums gatefold-vinylsläpp.

Bruce Dickinsons turnerande band består av gitarristen Roy Z, trummisen Dave Moreno, basisten Tanya O’Callaghan och keyboardmästaren Mistheria. Bandet kommer att väcka musiken från The Mandrake Project till liv med en stor headline-turné nästa vår och sommar.

I Sverige kommer vi att kunna se Bruce Dickinson på Sweden Rock Festival och Gröna Lund sommaren 2024.

Mer information hittar du här!

Relaterade artiklar