NY SINGEL: Chuck Norris Experiment – ‘You Go Boom!’

Chuck Norris Experiment släppte i fredags (26 januari) sin nya singeln ‘You Go Boom!’ från det kommande 20-årsjubileumsalbumet “20”. Albumet kommer att släppas i april 2024 genom Ghost Highway Recordings & Savage Magic Records.

Annons 

 

“You Go Boom!” är tagen från kommande plattan “20” som släpps den 4 april av Ghost Highway Recordings (Spanien) och Savage Magic Records (USA). Låten finns nu tillgänglig på alla streaming-plattformar så det är bara att välja din favorit.

“We sure hope it will rock your socks straight off!”
/ Chuck Norris Experiment

Se videon till ‘You Go Boom’:

BIO – THE CHUCK NORRIS EXPERIMENT

Rockmonstret CHUCK NORRIS EXPERIMENT(Kungsbacka/Göteborg/Skövde) firar20 år med att släppa en ny studioplatta och ett helt gäng nya sjutums-singlar på sina favorit-skivbolag i Europa och Nordamerika under 2024.

2024 blir inget undantag från tidigare år, det blir svettiga livespelningar, lite för mycket öl och långa bilresor under ”The 20-year anniversary world tour 2024” som bandet så lämpligt döpt turnén till. CHUCK NORRIS EXPERIMENT har spenderat mycket tid på vägarna i Europa & USA under åren och har delat scen med fantastiska band så som Supersuckers, Peter Pan Speedrock, Mondo Generator, Massendefekt, Exploited, V8 Wankers, Electric Eel Shock, Adam West, Hard-Ons, Dozer,Meteors, Trail Of Dead, Bombshell Rocksand och många fler.

Bandet har även lämnat ett långt spår av CD’s, LP’s, singlar och samlingar bakom sig och delat plast & metall med band som Hellacopters, Sator, Nomads, Backyard Babies, Electric Frankenstein, Mad Sin, Bones, DankoJones, Twisted Sister, Mondo Generator med flera. Bandnamnet CHUCK NORRIS EXPERIMENT misstas ofta som en hyllning till den amerikanska kampsportslegenden Chuck Norris, men som alla riktiga rockers vet så är bandnamnet en hyllning till den legendariske bluesgitarristen Charles ”Chuck”Norris som spelade in sin klassiska liveplatta ”Los Angeles Flash” i bandets hemstad, Göteborg den 25:e juni, 1980.

20 YEAR ANNIVERSARY WORLD TOUR – datum Sverige:
27 Januari – Kulturmagasinet, Ulricehamn
2 Mars – Kingston Rockfestival (Matverket), Kungsbacka

Mer info och datum kommer..

Besättning:
Chuck Ransom – Vocals
ChuckRooster – Guitar
Chuck The Ripper – Guitar
Chuck Dakota – Bass
Chuck Dakota – Gitarr
ChuckBuzz – Drums

Relaterade artiklar