Rockklassikerduon Nicke Borg och Janne Innanfors lanserar podcasten “Minnesluckan”

Rockmusikens älskare och nostalgiker har något nytt att lägga till i sin lyssningslista. Nicke Borg, frontman i det legendariska svenska rockbandet Backyard Babies och radiohost på Rockklassiker tillsammans med sin radiokollega Janne Innanfors, lanserar en ny podcast betitlad “Minnesluckan”. Denna nystartade podd kombinerar nostalgi med spännande samtal, vilket utlovar både underhållning och insikt.

Annons 

 

Podcasten MINNESLUCKAN tar lyssnarna på en tidsresa där Nicke och Janne varje vecka väljer ett nytt år att reflektera över. “Vi blickar tillbaka, men ofta tar samtalen vändningar som jämför dåtid med nutid. Det blir diskussioner om huruvida det verkligen var bättre förrförklarar Nicke.

Podcasten erbjuder en unik blandning av personliga minnen och historiska ögonblick, med en åldersskillnad och olika uppväxter som färgar Nicke och Jannes berättelser. Janne, känd för sin skicklighet som intervjuare, tar fram sidor av Nicke som sällan skådats. “Min nyfikenhet leder till att Nicke delar med sig av historier från bakom kulisserna – berättelser som aldrig tidigare berättatssäger Janne.

Dessutom blir det en djupdykning i Nickes 35-åriga karriär. “Podden blir som boken jag aldrig skrev, en rå och transparent skildring av mitt liv och karriär, inklusive de mindre smickrande delarna om relationer och baksidor av kändisskapetavslöjar Nicke.

“Minnesluckan” är mer än bara en podcast; det är en resa genom tiden, ett äventyr i rockmusikens värld och en uppriktig berättelse om livet bakom mikrofonen. Premiäravsnittet släpps på Podplay den 15:e januari. Missa inte denna unika chans att följa med på en resa genom rockhistorien med två av dess mest karismatiska profiler.

På lanseringsdagen kommer Nicke och Janne att gästa Halv tre hos Lotta Bromé, Rockklassikers morgonshow, Något Kajko Podcast samt Rockflödet Podcast.

Relaterade artiklar