Dark Tranquillity släpper nytt och åker på turné – spelar i Stockholm, Göteborg och Örebro!

Dark Tranquillity är tillbaka. Den 16 augusti släpper de svenska metalgiganterna sitt 13:e studioalbum – det hett efterlängtade ”Endtime Signals”. Därefter åker de ut på turné och spelar i Stockholm, Göteborg samt Örebro. Biljetterna till konserterna släpps på fredag klockan 13:00.

Annons 

 

Legendarer, stilbildare, ikoner. Med sina djuprotade band till Göteborgs banbrytande metalscen, har Dark Tranquillity för alltid präntat in sitt namn i historieböckerna som en av de främsta pionjärerna inom melodisk death metal. Sedan starten 1989 har bandet kontinuerligt utvecklat sitt sound, utan att någonsin förlora greppet om den råa energin och de melankoliska melodier som definierar både dem och hela genren.

”The Gallery”, ”Misery’s Crown”, ”Atoma” – favoriterna är många. Med sina intrikata gitarrmelodier och dynamiska texter har bandet konstant fortsatt att botaniserat i existentiella frågor. Nu ser vi fram emot att få höra nytt material. Snart är uppföljaren till 2020 ”Moment” här. Den 16 augusti släpper Dark Tranquillity sitt 13:e studioalbum – ”Endtime Signals”. Med ”Endtime Signals” i ryggen gör Dark Tranquillity tre Sverigespelningar i höst. Missa inte chansen att uppleva dem live i höst.

DARK TRANQUILLITY
Special guest:
 Moonspell
Support:
 Wolfheart + Hiraes

28 nov:
 Stockholm | Fryshuset Klubben
29 nov:
 Örebro | Conventum Club 700
30 nov:
 Göteborg | Filmstudion

Biljettsläpp:
 15 mars kl 12:00 via fkpscorpio.se.

Relaterade artiklar