Långburksfestivalen-Tävlingen är nu avgjord och vinnarna är…

Kollektivet Livet är stolta att presentera vår mest folkkära musikfestival hittills: Musikfestivalen LÅNGBURKSFESTIVALEN 2024, som äger rum den 8-9 mars mitt i hjärtat av Stockholm, i Slussen. Nu har vi på Rockbladet.se fått möjligheten att tävla ut ett gäng festivalpass.

Njut av två dagar fyllda med liveframträdanden, DJ-set och en mängd spännande aktiviteter som tar festivalupplevelsen till nya höjder.

🔥FREDAG🔥 – Låt dig svepas iväg av en våg av Punk, Rock och ren festglädje! Vi bjuder på en lineup som garanterar höga volymer och ännu högre energi:⁠ ⁠

MÄRVEL⁠
SPIDERS⁠
DANMARCK⁠
TEARS OF THE FATMAN⁠
SODAKILL⁠
BONGO RIOT⁠

🌴LÖRDAG🌴 – Om fredagen var intensiv, vänta bara tills du upplever lördagen! Denna dag är en explosion av Reggae och Ska, där du kan förvänta dig följande stjärnor på scenen:⁠

CLUB KILLERS ⁠
JOE YORKE⁠ (UK)⁠
ESKALATOR⁠
VIKTORIOUS & ZAXELSSON⁠ ⁠

I baren finner du din favoritdryck i vår folkligaste favoritform – långburken. Ja, du hörde rätt, vi säljer inte bara öl, vi kommer även ha ett brett urval av vin, cider och alkoholfria alternativ. Dessutom erbjuds en rad spännande aktiviteter såsom Långburksverkstad och Långburkskroki.

Det var den 10 mars 2023 som vi på Kollektivet Livet mottog 2400 långburkar till ett oslagbart pris, och därmed föddes traditionen av Långburkens dag. Ett år senare är vi redo att slå på stortrumman och bjuda in dig till ett oförglömligt evenemang!

Vi är stolta över att ha Pripps Blå som vår huvudsponsor för detta fantastiska evenemang, och ser fram emot att välkomna dig till LÅNGBURKSFESTIVALEN 2024! Evenemanget är förbeservat för de över 20 år (18+ med förköpsbiljett).

Följ eventet på Facebook och biljetterna finns att köpas via Tickster.com.

VINNARNA I TÄVLINGEN ÄR:
Jonas Petersson
Anne-Marie Möller
Anders Sjödin
Carina Schutz
My Schütz
Niklas Bergstrand
Jan Zetterblad
Markel Månsson
Jens Karlsson
Alexandra Monti

STORT GRATTIS önskar hela Rockbladet-redaktionen.

Relaterade artiklar