Liar Thief Bandits nya singel “Retaliation” ute nu. Albumet “ICON” släpps senare i vår

Svenska garagerock trion Liar Thief Bandit är tillbaka! Sedan släppet av deras hyllade minialbum “Diamonds” från 2022 har bandet turnerat flitigt och delat scener med anmärkningsvärda svenska rockmusiker som Graveyard och The Hellacopters. Sommaren 2023 uppträdde de på Sveriges största musikfestival, Sweden Rock Festival. Idag släpper de singeln “Retaliation” från kommande albumet “ICON”.

Annons 

 

Liar Thief Bandit tillkännager nu släppet av deras kommande fjärde studioalbum, “ICON”, som kommer att släppas senare i vår på The Sign Records. Albumet lever verkligen upp till sitt namn och är en stämpel och omedelbar klassiker på rockscenen, och blandar allt du någonsin skulle önska dig i en melodisk rock skiva.

Andra  singeln från “ICON” heter “Retaliation” och finns tillgänglig på alla streamingplattformar från och med idag den 22:a mars.

Bandet berättar:
En låt som skapad för att spelas och avnjutas live. Den råa energin och oemotståndliga melodin vittnar om en oförglömlig resa i en av modern tids mest intressanta musikaliska miljöer.

Bandet har gjort över 200 shower och turnerat runt om i Sverige, Storbritannien och Spanien under de senaste åren, inklusive supportshower för The Bronx, Supersuckers, Hank von Hell, Electric Six, Valiant Thorr med flera. En supportturné i Sverige med Royal Republic (Live Nation) 2022, en slot på Sweden Rock Festival 2023 samt supportshower för The Hellacopters och Graveyard räknas som de senaste, största prestationerna.

Efter ett besök i Malmös Studio Sickan hösten 2023 kommer deras fjärde fullängdsalbum att släppas under första halvan av 2024.

Relaterade artiklar