MetAle kommer tillbaka till Liseberg för en stor stark helg

Förra årets succé-evenemang MetAle återvänder i vår till Lisebergs Hamnområde! Tillsammans med 10 utvalda mikrobryggerier från Göteborgs Ölgille bjuder vi in till en helg fylld med hantverksöl, god mat, inspirerande föredrag och livemusik från några av Sveriges bästa rockband. MetAle äger rum 24 – 25 maj, och till evenemanget krävs endast entrébiljett till parken.

Annons 

 

Under en maltig och maffig helg i maj förvandlas Lisebergs Hamnområde till en helskön tillflykt, där massvis av roliga aktiviteter väntar för den öl- och musikintresserade. Utöver att provsmaka utmärkt lokal hantverksöl så kan du också inspireras av mat & dryckeshistorikern och öldomaren Simon Svensson från Njutningsfrämjandet. Simon kommer att hålla i rundturer bland de olika bryggerierna. Festivalen förgylls även av självaste Edward Blom, som kommer att leda lördagens program.

Bästa sättet att avnjuta mat och dryck av den här kalibern är tillsammans med musik, och då står självklart hårdrock överst på önskelistan. Så, när kvällen kommer är det dags att släppa loss – för vad är väl MetAle utan metal? Håll utkik, de medverkande banden avslöjas inom kort.

MetAle går av stapeln på Liseberg 24 – 25 maj!

Medverkande bryggerier:

•Sad Robot

•Beerium

•Hönöbryggeriet

•Odd Island

•Wet Whistle

•2 Feta Grisar

•Bearded Rabbit

•AkiA

•Billdale

•EnAleigen

Relaterade artiklar