Nytt album: The Quill – Wheel Of Illusion 

Efter 30 år och tio fullängdsalbum är THE QUILL respekterade veteraner i branschen med en imponerande meritlista som vinner respekt världen över! Med ”Wheel of Illusion” lyfter The Quill till nya nivåer – aldrig tidigare har Sabbath-influenserna varit så tydliga – men med pondus och finess levererar de ändå en skiva som låter 100% The Quill.

Annons 

 

Skivsläppet firas med fest i Oskarshamn fredag den 5 april innan Europa kallar!

Med en historia som går tillbaka till tidigt 90-tal har The Quill konsekvent flyttat gränser, blandat kraftfulla riff och själfulla melodier. Albumet utforskar teman som introspektion, motståndskraft och den gåtfulla essensen av verkligheten. Med texter som ger resonans och musik som fängslar, “Wheel of Illusion” står redo att bli ett avgörande kapitel i The Quills musikaliska arv.

The Quill – Wheel of Illusion release 29 Mars 2024 på Metalville Records med exklusiv distribution av Sound Pollution.

Relaterade artiklar